Dřina z Malé oblasti se přinesla ve Velké medaile

      Comments Off on Dřina z Malé oblasti se přinesla ve Velké medaile

První víkend v prosinci proběhly tradiční závody – tzv. Malá oblast v Malém TeamGymu i v TeamGym Junior s podiovkami. Sobotní výkony byly plné rozpaků. Naše nejmenší mixy v kat. 0 umístili na 6. a 9. místě, což považujeme za úspěch vzhledem k velké konkurenci družstev a faktu, že většina našich dětí závodila vůbec poprvé. Větší mix se umístil na neoblíbeném 4. místě.

Jedničky a dvojky na závodech (Malá oblast) v Sokole Královské Vinohrady

První adventní neděle konečně přinesla vytoužené medaile. Dvojkám to konečně vyšlo a dřina z tréninků jim vynesla bronz! Ženy zejména díky výborné pohybové skladbě vybojovaly rovněž třetí místo ve své kategorii. Jedničky “Áčko” přes nejvyšší známku na pódiovce umístily taktéž na 4. místě. “Béčko” bylo rovnou za nimi na místě 5.

Všechna zúčastněná družstva automaticky postoupily na Velkou oblast – Západ, která v konkurenci družstev z celých Čech přinesla rovnou čtyři skvělá umístění. V sobotu se opět začínalo v Malém TeamGymu a nás nejmenší mix vybojoval bronz.

Mix a jejich medaile z Velké oblasti

V neděli se odehráli boje o medaile v klasickém TeamGymu, za který to zacinkalo! Naše jedničky “Áčko” zazávodily skvěle a braly stříbro. Dvojky získaly bronz. A naše ženy vše završily stříbrem. Všechna naše družstva tak postupují na lednový Přebor ČOS. Držte jim palce!

Póza našich žen s trenéry a medailemi z Velké oblasti